Find ud af, hvad Mindfocus kan tilbyde. Vi er sundhedsfaglige professionelle, som har dedikeret os til tage hånd om vores klienters velbefindende.

Familieterapi-sessioner

Hvis du står midt i en barsk tid med sygdom, død eller afhængighed og ønsker at løse problemer i familien, tilbyder vi familieterapi-sessioner for grupper på op til 10 personer. En times session koster 340 kroner, mens forløb med 5, 10 og 15 sessioner planer udløser 35% rabat på den endelige pris.

Én-til-én terapi

For at nå i dybden med personlige problemer eller løse kommunikationsproblemer mellem familiemedlemmer tilbyder vi som en del af vores ydelser også én-til-én-sessioner. Én session koster 135 kroner, mens forløb med 3, 5 og 10-sessioner udløser 10% rabat på den endelige pris.

Fitness- og træningsprogrammer

Vi tilbyder træningsprogrammer og tips til at forøge styrke, fleksibilitet og smidighed til fantastiske priser. Den første træning er gratis for par og grupper på op til 3 personer, mens der betales et månedligt gebyr på 67 kroner. For familier med mere end 3 medlemmer koster sessionerne 100 kroner pr. måned.

Kost- og ernæringsplaner

Ernæringsrådgivning er også en del af vores fitnessprogrammer. Dr. Jorgensen arbejder tæt sammen med vores træner for at skabe den bedste plan, som passer til dine behov og præferencer. Kost- og ernæringsplaner med gratis vejning hver måned koster 100 kr. pr. måned.

Spa og relax

I vores spa- og relax-pakke tilbyder vi yoga, pilates, tai-chi og meditationsforløb. Book  en 3-dages spa- og relaxrejse for din familie og genfind freden i jer selv.

Pakker for op til 3 personer koster 1.220 kr. pr. person. For grupper på 4 medlemmer eller flere koster pakken 1.290 kr. pr. person.

Familieferie-pakke

Beløn dig selv og din familie med en 5-dages ferietur til Disney World. En pakke for op til 5 personer koster 3.000 kr. pr. person, mens prisen er 4.000 kr. pr. person for grupper på 6 personer eller flere. Mad, adgang til parkerne og transport mellem attraktioner er inkluderet.