Website Terms and Conditions of Use

1. Betingelser

Ved at få adgang til dette websted, tilgængeligt fra mindfocus.dk, accepterer du at være bundet af disse webstedsbetingelser og vilkår for brug og accepterer, at du er ansvarlig for aftalen med eventuelle gældende lokale love. Hvis du er uenig i nogen af ​​disse vilkår, er du forbudt at få adgang til dette websted. Materialerne på dette websted er beskyttet af ophavsret og varemærkeret.

2. Brug licens

Tilladelse til midlertidigt at downloade en kopi af materialerne på mindfocus.dk’s websted kun til personlig, ikke-kommerciel forbigående visning. Dette er udstedelse af en licens, ikke en overførsel af titel, og under denne licens må du ikke:

ændre eller kopiere materialerne;

bruge materialerne til ethvert kommercielt formål eller til enhver offentlig visning;

forsøg på at reversere ingen software, der findes på mindfocus.dk’s websted;

fjerne copyright eller andre proprietære notationer fra materialerne; eller

overføre materialerne til en anden person eller “spejle” materialerne på enhver anden server.

Dette giver mindfocus.dk mulighed for at afslutte ved overtrædelse af nogen af ​​disse begrænsninger. Ved opsigelse vil din visningsret også blive opsagt, og du skal ødelægge ethvert downloadet materiale, du er i besiddelse af, enten det er trykt eller elektronisk format.

3. Ansvarsfraskrivelse

Alt materiale på mindfocus.dk’s websted leveres “som det er”. mindfocus.dk giver ingen garantier, må det udtrykkes eller underforstås, og derfor bortfalder alle andre garantier. Desuden fremsætter mindfocus.dk ingen repræsentationer vedrørende nøjagtigheden eller pålideligheden af ​​brugen af ​​materialerne på dets websted eller på anden måde relateret til sådanne materialer eller sider, der er knyttet til dette websted.

4. Begrænsninger

mindfocus.dk eller dets leverandører vil ikke holdes ansvarlige for skader, der opstår ved brug eller manglende evne til at bruge materialerne på mindfocus.dk’s websted, selvom mindfocus.dk eller en autoriseret repræsentant for dette websted er blevet underrettet, mundtligt eller skrevet, om muligheden for sådan skade. Nogle jurisdiktioner tillader ikke begrænsninger i underforståede garantier eller begrænsninger af ansvar for utilsigtede skader, disse begrænsninger gælder muligvis ikke for dig.

5. Revisioner og Errata

Materialerne, der vises på mindfocus.dk’s websted, kan omfatte tekniske, typografiske eller fotografiske fejl. mindfocus.dk vil ikke love, at noget af materialerne på dette websted er nøjagtige, komplette eller aktuelle. mindfocus.dk kan ændre materialerne på sit websted til enhver tid uden varsel. mindfocus.dk forpligter sig ikke til at opdatere materialerne.

6. Links

mindfocus.dk har ikke gennemgået alle de sider, der er knyttet til sit websted, og er ikke ansvarlig for indholdet på et sådant linket sted. Tilstedeværelsen af ​​et hvilket som helst link indebærer ikke godkendelse af mindfocus.dk af webstedet. Brugen af ​​ethvert linket websted sker på brugerens egen risiko.

7. Ændringer af brugsbetingelser på webstedet

mindfocus.dk kan til enhver tid ændre disse brugsbetingelser på sit websted uden forudgående varsel. Ved at bruge dette websted accepterer du at være bundet af den aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.

8. Gældende lov

Ethvert krav relateret til mindfocus.dk’s websted skal styres af landets love uden hensyntagen til dets konflikt mellem lovbestemmelser.