Ved du hvad en e-cigaret er?

Aldrig har de smarte E smøger været så populære, som de er lige nu. Men det er også med god grund, for ved at dampe i stedet for at ryge, kan du helt undgå de over 4000 skadelige stoffer, som en almindelig cigaret indeholder. En e-cigaret er et lille farvet hylster, som i princippet fungerer på samme måde som en cigaret med filter og tobak. Forskellen er bare, at du i stedet for at inhalere den skadelige røg inhalerer harmløs damp med smag og duft.

 

Hvad består dampen fra e-cigaretten af?

Dampen som kommer ud af din e-cigaret, indeholder både duft og smag, og her findes der mange varianter, som du frit kan vælge imellem. Begge dele vælger du selv via en bestemt e-væske, som du selv vælger, og som du skal fylde i e-cigarettens tank. Når du tænder for din e-cigaret, begynder coilen i din e-cigaret at varme e-væsken op. Coilen har en levetid på ca. 4 uger, hvorefter den skal skiftes ud med en ny.

 

Undgå den skadelige røg med en smart e-cigaret

Noget af det mange gerne vil undgå, når de ryger, er selve lugten fra cigaretten. Tobaksrøgen sætter sig hurtigt både i dit tøj men også i dine omgivelser. Vil du gerne undgå det, så er e-cigaretterne et godt bud. Dampen forsvinder nemlig hurtigt op i luften, og har derfor ikke mulighed for at sætte sig i hverken tøj eller møbler. Hos Elekcig.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige e-cigaretter, både når det handler om forskellige dufte, men også når det handler om mængden af damp og nikotin.

Sponsoreret