Til dig der overvejer at lease

Leasing er helt klart kommet for at blive, og er du i tvivl om det er noget for dig, så skal du læse med lige her. Her kan du nemlig læse lidt mere om hvilke fordele, men også ulemper, der er ved leasing af bil

 

Når du leaser en bil, betyder det i alt sin enkelthed, at du lejer en bil. Det betyder også at du selvfølgelig ikke ejer bilen, hvorfor du pænt kan vinke farvel til de mange uforudsete regninger og ekstraomkostninger, der er når man ejer en bil. 

 

Leasing er kommet for at blive

Leasing er noget mange efterhånden har taget til sig, og det med god grund. For ved at lease en bil, får du nemlig overdraget brugsretten i en, på forhånd allerede aftalt periode. Du skal selv lægge en udbetaling, når du leaser. Denne kan variere i forhold til bil, og den forhandler du vælger at lease bilen igennem. En leasingperiode kan vare helt fra eksempelvis 24 måneder til 36 måneder, alt efter hvilket behov det er du har. 

 

Når din leasingperiode slutter, afleverer du bilen tilbage til forhandleren, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer af med den igen. 

 

Vælger du at lease en bil, skal du når leasingaftalen aftales, oplyse hvor mange kilometer du forventer at køre i bilen, i den tid du lejer den. Det kan kan dog i visse tilfælde være svært at spå om, især hvis du står i en situation hvor du ved at behovet for en ny bil kan nå at ændre sig i nærmeste fremtid.

 

Sponsoreret