Til dig der har lyst til at kvitte smøgerne

Har du i en længere periode gået med drømmen om at kvitte smøgerne, så kan de populære E cigaretter, måske være en god hjælp?

For mange kan det at kvitte smøgerne være en stor, men også længerevarende beslutning, men med de smarte e-cigaretter, behøver der ikke længere være så langt fra beslutning til handling.


Hvad er en e-cigaret?

En e-cigaret er i bund og grund det samme som en almindelig cigaret, forskellen er bare at du i stedet for at ryge tobakken, i stedet damper. En e-cigaret består typisk af tre små dele, et batteri, en coil og en tank.

E cigaretten tændes ikke ved hjælp af ild fra en lighter, men i stedet ved, at du tænder e-cigaretten på en knap. Det betyder at du kan tænde e-cigaretten hvor som helst, og det betyder endda at du kan nøjes med et enkelt hiv, hvorefter e-cigaretten nemt kan pakkes væk i tasken igen, helt uden at der er risiko for at cigaretten antænder noget nede i tasken.

 

Til dig der er vant til smagen af tobak

Er du vant til at ryge, så er det ikke sikkert at du skal starte med at kvitte smagen af tobak. Her kan du med fordel bibeholde smagen af tobak i cigaretten, og senere når du er blevet vant til at dampe, lige så stille begynde at eksperimentere med de mange forskellige og spændende smagsvarianter, som de elektroniske cigaretter også kan indeholde. Det er for eksempel smag af søde frugter, vanilje, lakrids og mentol.

Sponsoreret