Tag familien med i klatrepark

Mangler I forslag til udendørs aktiviteter i Nordsjælland, som er for hele familien? Havreholm Klatrepark har noget at byde på for alle aldre.

Hvis du har børn i forskellige aldre, så ved du, at det kan være svært at få aktiveret alle på én gang. Det er ikke altid let at finde en aktivitet, som alle kan samles om, fordi børn i forskellige aldre selvfølgelig også vil noget forskelligt.

Men der findes udflugtssteder, som kan rumme hele familien, uanset hvilken aldersgruppe jeres børn er i. Faktisk kan der også være noget for jer forældre. Havreholm Klatrepark byder på en skøn oplevelse i naturen, som I sent vil glemme. I behøver ikke at have klatret før, Er der nemlig udfordringer for både små og store, nye og garvede klatrefødder.

Klatreparken har flere forskellige klatrebaner, som henvender sig til mange forskellige sværhedsgrader. De fleste vil have brug for at vænne sig til højderne. Klatrebanerne ligger i alt fra 2-15 meters højde, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. Hvis du gerne vil udfordres på balancen, så er klatreparken lige noget for dig. Her handler det ikke om at gennemføre banerne hurtigst, det handler om at have en god oplevelse.

Alle baner kan tages i det tempo, som passer dig bedst, og det er en god idé at holde pauser imellem banerne. Klatrebanerne er placeret rundt i dejlige omgivelser, hvilket danner rammer for en skøn oplevelse for både børn og voksne. Der er også tekniske udfordringer, jo højere du kommer. Finalen er den sjove svævebane, som giver dig en svævetur på hele 208 meter, og det er sjovt for alle, der elsker et godt sug i maven.

Sponsoreret