Skab gode sommerminder med stigegolf

Der findes ikke noget som spil. Det kan bringe folk sammen og være medskabende til mange hyggelige timer ved bordet. Udendørsspil er noget helt særligt. Man samles med venner og familie, og gode minder skabes under sommerens sol. Læs mere om stigegolf her.

Et spil for alle

Måske har du siden barnsben konkurreret med dine forældre eller søskende, når sommerens stangtennis eller petanque har indfundet sig. Spil i haven er medskabende til gode minder med venner og familie, og det er noget, de fleste af os forbinder med sommer. Også kendt blandt havespil er stigegolf, som er blevet mere og mere populært på de danske græsplæner. Spillet har nemlig ganske enkle regler, og så er det et spil, hvor hele familien kan være med.

Saml venner og familie

Hos Jyske Golfbolde finder du stigegolf henvendt til fire spillere. Det er nemt at samle, og består af få dele, så det er hurtigt at stille op. De forskellige snore har ægte golfbolde på sig, nemlig gul, orange, blå og sort, så alle fire spillere kan holde styr på egne point. Har du en grillaften i vente med vennerne, er det en god aktivitet, der kan skabe lidt konkurrence, og kommer familien på besøg, kan alle samles om stigegolf, hvor de fleste aldre kan være med. Når du bestiller hos Jyske Golfbolde har du pakken i hænde indenfor 1 til 2 hverdage, så du og dine kære hurtigt kan skabe glade sommerminder.

Sponsoreret