Skab den perfekte billedevæg i dit hjem

Drømmer du om at skabe en billedvæg i køkkenet eller stuen eller et helt tredje sted? Plakatrammen.dk har et stort udvalg af alverdens rammer i forskellige størrelser, så du kan skabe den helt perfekte billedevæg.

Billedevægge er meget populære, fordi det er en smuk måde at udsmykke en væg på, samtidig med at det giver dig mulighed for at have alle dine yndlingsbilleder hængende. Plakatrammen.dk har et stort udvalg af både guld- og sølvrammer i alle tænkelige størrelser, så du kan indramme lige præcis de billeder, du gerne vil.

Hvis du eksempelvis køber en guldramme, får du en kvalitetsramme, der er udført i utroligt lette materialer. Den er fremstillet af aluminium, og så er den lavet med det smarte klik-system, sådan at du kan udskifte din plakat eller dit billeder nemt og hurtigt ved blot at klikke hver enkelt side ud. På den måde skal du altså ikke have rammen ned fra væggen, og det er meget smart for dig, der måske skifter billederne ud ofte.  Derudover er frontglasset i plakater fra plakatrammen udstyret med et reflekshæmmende system, hvilket betyder, at du altid kan se plakaten eller billedet bagved, selv når der er sollys eller skær fra lamper. Samtidig beskytter fronten i rammerne indholdet ekstra, så farverne ikke falmer så hurtigt.

Uanset hvilken størrelse guldramme du er på udkig efter, kan du finde en passende model hos plakatrammen.dk, hvor de forhandler guldrammer i de fleste standardmål, der findes på markedet. Find din nye guldramme her.

Sponsoreret