Sådan vælger du nikotinstyrke til din e-væske

Når du køber en e-cigaret, har du brug for e-væske. Der er mulighed for at købe e-væsker i mange forskellige smage og varianter.

Udover dette skal du ligeledes vælge en passende nikotinstyrke. Det er vigtigt at vælge en e-væske, der matcher dit behov. Hvis du vælger en for lav styrke, opfylder den muligvis ikke dine behov, mens en for høj styrke kan være alt for intens for dig.

Valg af det rigtige nikotinniveau sikrer en nemmere overgang fra cigaretter til e-cigaretter. Dette er nemlig også måden hvorpå, der er større chance for, at du opnår en vellykket transition fra cigaretter til e-cigaretter. Og det er der to grunde til.

1. For lav nikotinstyrke
Da din krop har vænnet sig til en vis mængde nikotin, vil valg af en erstatning med mindre nikotin typisk resultere i, at du ikke helt kan slippe cigaretterne. Det betyder, at hvis du vil stoppe med at ryge, skal du vælge en e-væske, der kan kompensere for den nikotin, som din krop føler, at den behøver.

2. For høj nikotinstyrke
Hvis du i øjeblikket ryger cigaretter med et lavere niveau af nikotin, og du vælger en e-væske med et højere nikotinniveau, kan det muligvis være alt for intenst for din krop. Det kan være for meget for din hals, eller du kan begynde at opleve den lettere ”skæve følelse”. Dette kan resultere i, at du ikke bryder dig om e-cigaretten, når du egentligt blot har valgt den forkerte nikotinstyrke. Hos Vapers.dk finder du mange forskellige e-væsker til gode priser. Du kan eksempelvis finde en billig e-væske her.

Sponsoreret