Sådan passer du godt på dine havemøbler

Havemøbler er en essentiel tilføjelse til det lykkelige liv i haven. Men som alt andet her i livet, har de det med at forgå. Et liv ude i det fri, har det med at slide på materialerne, også selvom de præcis er det liv de er lavet til.

Hvis man har købt havemøbler i god kvalitet, ønsker man naturligvis, at de skal holde i mange år. Og selvom tingene har det med at forgå, er der alligevel ting, vi kan gøre for at sløve processen.

 

Hold møblerne rene

En klud med lidt sæbevand kan gøre underværker for dine møbler – lige meget om dine møbler er lavet af træ, plastic eller rattan. Sådan undgår man nemlig, at der løber grønne alger op ad benene på dine møbler.

 

Dæk dem til

Man kan også købe et regnslag, som du kan smide over dine møbler, når uvejret tager til. Sådan holder du den værste fugt væk fra dine møbler, og undgår, at materiale som træ bliver slapt med tiden. Regnslaget kan også lægges over dine møbler, hvis du er på ferie og solen skinner meget, da det ikke kun er regn der tærer på materialerne, men i høj grad også solen.

 

Pak dem væk

En æstetisk måde at pakke sine møbler væk på, når man ikke bruger dem, er i et haveskur. Her trives dine møbler væk fra de værste elementer, samtidig med, at du kan se på et flot skur hele året rundt.

Et haveskur kan også bruges til opbevaring af din grill og andre haveredskaber. Derudover findes der modeller med et halvtag, som man kan indrette til et helårshyggehjørne, med lidt lys og stole. Et haveskur kan findes både i metal og træ, så du kan ramme lige præcis din helt egen stil.

Sponsoreret