Personlighed, farver og design fra Månesten

Er du på jagt efter et nyt smykke, så burde du overveje et smykke fra det danske smykkefirma Månesten. Hos Vibholm.dk finder du et spændende og forførende udvalg, af de mange forskellige smykker fra det anerkendte smykkebrand.

Månesten blev skabt tilbage i 2005 af smykkedesigner Lotte Venø Callesen. Smykkerne blev designet i håbet om, at alle kvinder skulle have chancen for at bære smukke smykker til overkommelige priser. Fælles for alle de mange smykker fra Månesten er, at de alle bliver designet i Danmark. Herefter bliver designet fragtet til den indiske by Jaipur, hvor de bliver lavet af lokale guld- og sølvsmede.

Månesten til hverdag og til fest

For den danske virksomhed Månesten, er der en klar holdning om at gøre livet for kvinder lidt smukkere og sjovere. Det gælder uanset om smykkerne skal bruges til hverdag eller fest. Så leder du efter et brand, som i høj grad formår at kræse for selv de mindste detaljer, ja så er Månesten et oplagt valg.

I det store udvalg som du finder hos Vibholm, finder du mange forskellige smykker fra Månesten. Så uanset om du er på udkig efter en smuk creoler ørering, en halskæde i sterlingsølv eller en smuk forgyldt fingerring, så skal du se dig omkring på Vibholm.dk.

Vælger du at købe et smykke online hos Vibholm, får du udover et smukt smykke også gratis fragt. Fortryder du valget af det nye smykke, kan du sagtens bytte smykket igen i en af de mange fysiske Vibholm butikker.

Sponsoreret