Økologiske tekstiler og legetøj til børn

Langt de fleste kender til økologiske fødevarer, men det er ikke kun fødevarer, der kan være økologiske. Der er efterhånden også kommet mere og mere fokus på økologiske tekstiler. Og særligt til vores børn er vi blevet mere og mere bevidste om, at det vi putter dem i er økologisk.

Økologi til dine guldklumper

Noget der især er gået hen og blevet populært indenfor økologiske tekster, det er sengetøj. Specielt til børn er det især gået hen og blevet rigtig populære. Økologisk sengetøj er lavet af 100 % økologisk bomuld. Før bomuld kan være økologisk, så skal det ikke sprøjtes med pesticider og insektgift. Man er dermed sikret, at ens børn sover i noget, der ikke er sprøjtet med gift, men som er lavet naturligt.

Dansk økologisk design

Hos Parcellet finder du et stort udvalg af tøj, sko, udstyr og legetøj til børn. Her finder du blandt andet det danske økologiske brand Liewood. Liewood er en nyere dansk spiller på markedet, som blandt andet producerer sengetøj, tæpper, sengerande, huer og håndklæder. Derudover producerer de også legetøj og babyudstyr i lækre kvaliteter og materialer. Find Liewood produkter her og forkæl dine børn med lækre tekstiler og kvalitetslegetøj uden skadelige stoffer.

 

Hvis man går meget op i, at produkter skal være økologiske, så er denne hjemmeside et godt valg at se nærmere på. Her finder du et stort udvalg af økologiske produkter til både store og til små.

Sponsoreret