Nyd en øl fra Klosterbryggeriet

Forestil dig en varm sommerdag i solen med vennerne, en festlig fødselsdag i efteråret eller en god julefrokost med familien. Til det hører oftest øl, og hos Havnens Vin & Tobakhus finder du et stort udvalg, heriblandt øl fra Klosterbryggeriet.

God øl og gode stunder

Der er ingen tvivl om, at Danmark er et land, hvor der ofte kommer øl på bordet. Det gælder både en fredag eftermiddag, hvor der skal en fyraftensøl til, en fejringsmiddag, en god frokost, festlige anledninger og sommerdage i parken. Øl er lig med hygge med familie og venner. Vi har de store klassiske bryggerier, og så har vi de lidt mindre. At de er mindre betyder dog på ingen måde, at der er tale om dårligere øl. Tværtimod. Mange er til de klassiske, der efterhånden er at se de fleste steder i verden, mens mange også er til special øl. Og det er her Klosterbryggeriet kommer ind i billedet.

Når øl er bedst

Når du besøger Havnens Vin & Tobakhus, bliver du mødt af et stort udvalg af både vin, spiritus, tobak, lightere og delikatesser, og så er der øl. Der er ingen tvivl om, at Havnens Vin & Tobakhus har helt styr på, hvad der er kvalitet. De har øl fra hele verden, og så er der Klosterbryggeriet, der er et familieforetagende, der har været til i mange år. I 2008 bryggede de deres første klosterøl, og det har siden udviklet sig til et hav af ølvarianter. Klosterbryggeriet har et motto, nemlig: ”Når øl er bedst…” – og det er lige præcis den følelse, du får, når du tager en tår af øllene fra Klosterbryggeriet.

Sponsoreret