Nem morgenmad til travle familier

Nogle mennesker er de fødte morgendyr, A-mennesker ind til benet. De står nemt op før solen, uanset sæsonen, og går straks i gang med dagens gøremål. Madpakkerne skal smøres, bollerne skal bages og skjorten stryges. Men for os andre almindelige, dødelige mennesker, er situationen en helt anden.

 

For nogle af os er morgenen forbundet med søvndrukne øjne, der tvinges op med hjælp fra et skrigende vækkeur, og børn der larmer i den anden ende af hjemmet. Derfra skal det gå stærkt med at nå det hele, inden børnene skal ud ad døren. Badet bliver ordnet med en stick-deodorant fra Netto, og junior får smidt lidt havregryn i en skål med en sjat sur mælk. Ikke et under, at mange børn ikke vil spise morgenmad. Og det er ærgerligt, fordi morgenmaden er måske dagens vigtigste måltid.

 

Lav maden aftenen inden

Mange mennesker laver store portioner aftensmad, så de har frokost til dagen efter. Hvorfor ikke gøre det samme med børnenes morgenmad? Lav en omgang lækre og sunde banan muffins aftenen inden, så dine børn igen vil spise morgenmad. Eller du kan lave chiagrød, der bare skal stå at trække natten over. Den er nemt og hurtigt at smide nogle skiver æble i.

 

Køb det færdiglavet

Grød er en fantastisk morgenmad, da den lægger en solid bund for resten af dagen, men også kan smage godt, idet den kan laves i et utal af variationer. Hvis det alligevel bliver for tidskrævende at bikse en grød sammen om morgen, kan du købe en kasse semper grød, der altid står klart til at blive serveret.

 

Det er sund morgenmad for dine børn, da de er fyldt med alskens frugter og grøntsager. Semper har grød til børn i alle aldre, og det svenske mærke laver kun grød på mælk fra svenske gårde.

Sponsoreret