Lav dit personlige krus til morgenkaffen

Er du som så mange andre også vild med at have ting, som ingen andre har – måske dit helt eget krus med tekst? Et krus med tekst er en både personlig ting men også en ting, som kan give dig en helt anden værdi, end hvis du vælger at have et helt almindligt krus. Hos Shirt Design kan du bestille dit helt eget krus med din helt egen tekst, lige præcis som du ønsker.

Et krus med personlighed og en masse gode minder

I mange situationer kan det være rart at have sit helt eget krus. Det kan være på arbejdspladsen eller det kan være derhjemme. Måske er det et krus, som man har fået af en nær ven, en kæreste, eller et som børnebørnene har givet i fødselsdagsgave. Der kan være mange gode grunde til, at et krus bliver et helt særligt krus med en helt særlig værdi. Endda et krus som du har lyst til at bruge hver eneste dag.

Hos Shirt Design kan du bestille et af de mange forskellige varianter af krus med sjove tekster og skønne motiver. Men du kan også selv designe dit helt eget krus. Det eneste det kræver er, at du har et digitalt billede, som du uploader via nettet. Og ønsker du et krus med tekst, så har du også mulighed for selv at forfatte den tekst, som du gerne vil have, at der skal stå på dit krus. Hos Shirt Design er det kun fantasien, som sætter grænser. Så slip bare dine kreative evner løs og design dit helt eget krus.

Sponsoreret