Lad dit barns kreativitet udfolde sig på en efterskole

Overvejer dit barn et år på efterskole, og er han eller hun vild med at være kreativ? Bråskovgård Efterskole i Østjylland er en kreativ efterskole for unge, der ønsker at udfolde sig inden for kunst og design.

Udgangspunkt i den enkelte elev

Med årene er det blevet mere og mere populært at tage et år på efterskole for de unge mennesker. Hvad enten det er i 9. eller 10. klasse, så er der plads til dit barn på Bråskovgård Efterskole, hvor eleverne bliver inddelt efter niveau. På den måde bliver der taget hensyn og udgangspunkt i hver enkelt elev, så der er plads til udvikling elevernes helt eget niveau. Efterskolen forbereder de unge til gymnasiet, handelsskolen og teknisk skole, og det kan de blandt andet gøre gennem linjefag som Gastronomi, Outdoor, Foto, TechLab, Landbrug og KreaLab.

Udfordrer kreativiteten

På Bråskovgård Efterskole er der altså plads til udvikling og udfoldelse inden for de forskellige fag og linjefagene. Ønsker dit barn at gå på KreaLab-linjen, kan han eller hun forvente et laboratorium, der er både innovativt og kreativt, mens TechLab er den anden del af faget. Når et projekt er færdiggjort, bliver det brugt til at udtrykke kreativiteten på skolen gennem udstillinger og installationer, så både skolen og eleverne kan få glæde af værkerne. Du kan trygt sende dit barn på Bråskovgård Efterskole og forvente, at han eller hun bliver forberedt til senere uddannelse og får lov at udfordre og udfolde kreativiteten udover det sædvanlige. Kig forbi Bråskovgård Efterskole i det sydlige Østjylland og lad dit barn blive inspireret til et år på en kreativ efterskole.

Sponsoreret