Kom tilbage til det gode forhold

De fleste har prøvet at være nyforelsket, men med tiden kan der gå hverdag i den. Vi glemmer at give hinanden den nødvendige opmærksomhed, og det kan mærkes på forholdet. Er det noget, du og din partner kan genkende? Parterapeut Århus kan hjælpe jer på rette vej igen.

Undgå fejltolkninger og konflikter

En manglende opmærksomhed fra din partner, kan gøre, at gnisten mellem jer forsvinder med tiden. Dette er noget, mange frygter, når nyforelskelsen har lagt sig. Når gnisten forsvinder, er det ofte ensbetydende med, at der er gået hverdag i den, så man glemmer hinanden. Det kan give en dalende selvtillid og tryghed. Kommunikationen er måske ikke, som den var engang, og alle disse parametre kan ende ud i miskommunikation, hvor fejltolkninger skaber konflikter mellem jer. Hos Balanz i Aarhus vil I blive guidet gennem samtale, så I får de nødvendige redskaber til at kommunikere med gensidig respekt.

God kommunikation for forholdets og børnenes skyld

Balanz består af Hafdís Æ. Hougaard, der er certificeret coach og psykoterapeut. Hun tilbyder parterapi, der varer omkring 90 minutter. Ved første møde lytter hun til jeres historie, så hun har de bedste forudsætninger for at hjælpe jer. Parterapi er ikke bare for parret, hvor forholdet skal have den allersidste chance, men at lære at kommunikere og lytte optimalt til hinanden kan give det nyforelskede par en endnu bedre start på forholdet. Er I blevet skilt med børn indblandet, går det ofte udover børnene, hvis kommunikationen ikke er god. Parterapi kan derfor være en hjælp til alle par og skilte, der ønsker de nødvendige redskaber til en bedre kommunikation, der både kommer voksne og børn til gode.

Sponsoreret