Klassiske bomber jakker til mænd

En af tidens helt store trends er bomber jakker til mænd. En bomber jakke er en jakke, som tilbage i 1950érne blev udviklet af de amerikanske jagerpiloter. Ideen var dengang at lave en jakke med god bevægelsesfrihed, og en jakke som man også kunne holde varmen i.

 

Hold varmen i lækre jakker fra 2trendy

Bomber jakken er en jakke, som i de seneste år har fået et stort og meget populært comeback. Det er med god grund og så kan den populære jakke fås i et væld af farver og mønstre, som tiltaler de fleste. Jakken er kendetegnet ved at have manchetter i rib, rundt om håndledende samt en matchende halsåbning. Den populære jakke findes i dag i et væld af farver, materialer, længder og stile.

 

Bomber jakken er en alsidig beklædning

Vælger man en af de mange bomber jakker fra 2trendy, så er det en jakke, som også kan bruges til mange forskellige ting men også til mange festlige lejligheder. Bomber jakken er designet i mange forskellige pasformer. Her kan især nævnes den i dag meget populære model slimfit. Den smalle model kan i modsætning til den klassiske model være med til at understrege de ting, som gerne må blive fremhævet.

 

Længden på en bomber jakke må ikke være for kort. Det vil sige, at når man har den på, må der ikke være et mellemrum fra buks til jakke. Den optimale længde på jakken er, når jakken går til toppen af buksens baglommer. Uanset om man vælger en slimfit eller en af de klassiske modeller, så er bomber jakken et hit blandt mange moderne mænd, som gerne vil holde varmen – selv på en kold vinterdag.

Sponsoreret