Kan et engelsk sprogkursus være noget for dig?

Ønsker du at udvide dine internationale sprogkundskaber med et engelsk kursus? Så kan du hos Virksomhedsskolen finde et stort udvalg af engelske sprogkurser i København og Århus.

Et engelsk sprogkursus er en perfekt måde at komme frem i verden. Hos Virksomhedsskolen finder du flere forskellige engelsk kurser, som henvender sig til forskellige målgrupper. Det kan være engelske kurser for private, som ønsker at tale almindeligt engelsk på rejser mv. Det kan være mere målrettede kurser til professionelle og virksomheder, som skal bruge det i forbindelse med forskellige erhvervsbehov. Derudover tilbyder de også kurser, der er målrettet til dem, der arbejder med skriftlig kommunikation eller primært har brug for at bruge det engelske sprog over telefonen.

Fokus på hver enkelt kursist

Når du vælger at tage et engelsk kursus hos Virksomhedsskolen, lægges der stor vægt på, at alle kursister får en god ballast med derfra, og får udviklet sine engelskkundskaber. Dette gælder uanset hvilket niveau man er på. Der bliver fokuseret på hver enkelt deltager/kursist og den individuelle læring hos hver enkelt.

Du finder hos Virksomhedsskolen mange forskellige engelsk kurser, som netop er tilpasset dit personlige behov. Her er du sikret en god undervisning fra veluddannede lærere, så du bliver i stand til at begå dig endnu bedre på engelsk. Du kan vælge at tage et engelsk sprogkursus i Århus eller København, hvor virksomhedens dygtige og talentfulde instruktører og undervisere står klar til at udvikle dig og dit sprogtalent.

Sponsoreret