Jagten på den perfekte hud

Ved at indtage et ekstra kollagen tilskud, og ved at følge nogle simple skønhedsråd, kan du holde hud og krop i topform, læs hos LinusPro. Udover at bidrage med en masse positive ting til din hud, er kollagen også med til at styrke dine muskler og dine led i kroppen.

 

Kollagen virker som et af kroppens vigtigste proteiner, som du allerede efter 6-8 ugers brug kan se tydelige resultater efter. Efter 6-8 uger vil du opleve en mere elastisk hud, men også en reducering af fine linjer og rynker.

Dannes naturligt i kroppen

Kollagen dannes i hudcellerne, men allerede i 30-35-årsalderen begynder produktionen af kollagen at falde. Det betyder at du vil opleve at få flere fine linjer omkring mund og øjne, ligesom rynker så småt begynder at titte frem.

Nogle vælger at forsinke hudens naturlige alderstegn, ved at bruge botox eller fillers. Men vil du hellere undgå sådanne indgreb, så kan du begynde at tage et tilskud af kollagen.

Der findes forskellige typer af kollagen. Den ene hedder type 1, som er den type som hjælper til med at styrke bindevævet i huden. Type 2 kollagen har modsat type 1, en positiv effekt på dine muskler og dine ledbånd.

Hold din hud i topform hele livet

Kollagen er dog ikke den eneste vej frem, hvis du vil have en smuk og glat hud. Hemmeligheden bag en smuk hud afhænger nemlig i høj grad også af din livsstil. Du bør derfor helt undgå cigaretter, som er en af hudens største fjender. Undgå også alt for meget sol, og smør dig i solcremer med en høj faktor om sommeren.

Sponsoreret