Hvor skal jeg tage hen på min første safari?

Hvis du aldrig før har været i Afrika, har du så meget at se frem til. Men det kan være ret skræmmende at vælge, hvor du skal tage hen på din første safari. For hvilke lande kan du vælge mellem, og hvad skal du overhovedet vælge? 

Der findes flere rigtig gode muligheder. Er du i tvivl, er det værd at overveje at spørge et rejsebureau med safarirejser til råds. De kan guide dig til at foretage det helt rigtige valg, der lever op til dine ønsker og behov.

Kenya

Kenya er det perfekte land til din første safari. Her finder du en meget professionel safariindustri, der har mange års erfaring. Desuden er der hundredvis af fremragende hytter og teltlejre. Generelt er serviceniveauet utrolig højt. Kenyas dyreliv er også enestående, hvilket naturligvis er det største plus.

Tanzania

Tanzania ligner Kenya og er forsynet med fantastiske nationalparker. Landet har en fremragende safariindustri, og du kan sagtens bruge flere dage i forskellige parker såsom Serengeti og Ngorongoro-krateret. Det er utrolig populært at tage på en safari i Tanzania, så det er et godt bud, hvis du er ved at planlægge din første tur.

Botswana

Botswana er en af ​​Afrikas førende destinationer, når det kommer til at se dyreliv. Dyrelivet er helt fantastisk og ekstraordinært, og landskaberne er det samme. Det er en fornøjelse at rejse rundt i Botswana, og så har de også en meget dygtig safariindustri. Det er derfor værd at overveje en Botswana rejse som din første safari.

Sponsoreret