Hvor skal du købe dit nye undertøj?

Det kan være træls at skulle ud og købe nyt undertøj, for det er en ting, som man hurtigt glemmer eller ikke prioriterer. Men noget af det mest relevante at have nok af i sit klædeskab er i den grad undertøj og strømper. Kender du det, hvor du har dine yndlingsitems, og når de er brugt op, bliver du nødt til at bruge dem, som egentlig er en smule for store eller små. Måske er det på tide at rydde op i undertøjsskuffen og smide alle de dårlige ud og tilkøbe nogle nye, så du udelukkende har et lækkert udvalg af undertøj på lager.

Har du besøgt Intimo?

Intimo.dk er en online forhandler af undertøj til kvinder og mænd. De tilbyder en lang række af styles og ligeledes populære brand som Calvin Klein, Hugo Boss, JBS og Bjørn Borg. Mangler du nyt undertøj, bør du gøre dig selv den tjeneste at tjekke deres sortiment ud – for her finder du et hav af lækkert og kvalitetsrigt undertøj.

Undertøj til mænd

Intimo har en hel kategori med undertøj til mænd. Du er måske typen, som har en favorit underbuks, men hvad enten det er trunks, boxershorts eller briefs så finder du det hos dem. Ikke nok med underbukser, så har de også lange underbukser, tank-tops, t-shirts og strømper. Hos dem finder du altid det nyeste og mest smarte på markedet. De har ligeledes mange forskellige størrelser, så du helt sikkert kan finde det mest optimale undertøj til dig.

Sponsoreret