4 ting man skal gøre, når julen skal fejres i hjemmet

Når arbejde, dårlig økonomi og børn, der skændes, bliver en del af pakken, kan ferier være en større forbandelse end en velsignelse.

For at hjælpe dig til at nyde ferien derhjemme med æbleskiver, konfekt, hamburgerryg og have det sjovt med børnene, så har vi nogle ting, du skal prøve.

Lad børnene hjælpe med at pynte op

4-ting-man-skal-gøre,-når-julen-skal-fejres-i-hjemmet-Lad-børnene-hjælpe-med-at-pynte-op

Hvis du hører til dem, der kan lide at pynte huset op til højtiderne, er jul sandsynligvis den bedste tid på året for dig.

Find al julepynten frem, og spørg så børnene om, de har lyst til at hjælpe dig med arbejdet. De vil elske at pynte op med rensdyr, snefnug og små nisser.

Bag julekager

4-ting-man-skal-gøre,-når-julen-skal-fejres-i-hjemmet-Bag-julekager

I de fleste af verdens lande dufter julen af kanel, chokolade og vanilje. Hvis du har en sød tand og elsker at bage lækre sager til familie og venner, er denne tid på året den bedste for dig.

Gå online og søg efter en ny dessert at lave og inkluder hele familien i processen. Lad børnene ælte dejen og hav det sjovt.

Se alle dine favorit-julefiim

4-ting-man-skal-gøre,-når-julen-skal-fejres-i-hjemmet-Se-alle-dine-favorit-julefiim

Der findes ikke meget bedre end at bruge juledagen derhjemme foran tv’et med familien og kaste sig over alle jeres yndlingsjulefilm.

Uanset hvilken julefilm, I foretrækker, er det den bedste måde at afslutte juledagen på. At se på de skønne film, mens I spiser popcorn eller rester fra middagen.

Læs en julebog med børnene

4-ting-man-skal-gøre,-når-julen-skal-fejres-i-hjemmet-Læs-en-julebog-med-børnene

For at få børn i den rette julestemning, så de for alvor kan nyde feriens magi, er det altid en god idé at sætte eftermiddagen af til at læse en julebog.

Inviter familien, venner og endda kæledyr ind i stuen med en kop varm chokolade og nyd en af de mange fantastiske julefortællinger.

Disse aktiviteter vil hjælpe med at bringe familien tættere på hinanden og gøre det muligt at nyde ferien uden at forlade huset. Nyd hinandens selskab, og hav det sjovt med at spise bagværk og se film dagen lang.

Sponsoreret