Har du svært ved at få tid til din træning?

Hverdagen kan ofte være travl. Det gør, at det kan være svært at komme ud ad døren til en gang træning, som giver velvære og hjælper kroppen med at forblive sund. Heldigvis er der kommet en masse træningsprodukter på markedet, der kan bruges i hjemmet, så du ikke skal bruge tid på at tage til og fra træning.

Gør det muligt at træne hjemme

Du behøver ikke nødvendigvis at investere i et dyrt løbebånd eller en dyr motionscykel for at kunne opfylde dit træningsbehov. Det er heller ikke alle hjem, der lige har pladsen til så store træningsredskaber.

Det er muligt at finde langt mindre pladskrævende træningsredskaber, der kan danne rammen om din træning. Disse redskaber kan nemt flyttes rundt, og eventuelt opbevares i et skab eller lignende, så du kan tage dem frem, når du skal bruge dem.

Fordelen ved disse træningsredskaber er også, at du en varm sommerdag kan flytte din træning ud på terrassen eller græsplænen.

Træningsredskaber, der ikke fylder

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til træningsredskaber, der ikke fylder så meget.

  • Håndvægte: Giver en fantastisk mulighed for at lave mange forskellige styrkeøvelser.
  • Træningselastik med håndtag: Dette populære redskab styrker effektivt flere forskellige muskelgrupper. Træningselastikken kan anvendes til styrketræning, genoptræning og aerobic.
  • Stabilitetsbold: Intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke samt forbedrer balance og kropsholdning.
  • Foamroller: Bruges til udstrækning, afspænding og muskeltræning.
  • Balancebræt: Træner og styrker din balanceevne.
  • Ankelvægte: Er rigtig gode til dig som ønsker en let form for styrketræning, når du laver benøvelser.

Sponsoreret