Forkæl dig selv med nye sko

Efteråret og vinteren er som bekendt en mørkere tid, hvor dagene føles korte, og vejret kan være gråt flere dage i streg. Mange af os har en tendens til at lade os påvirke af mørket, kulden og det grå vejr – og vinteren kan ofte føles meget lang, når først julen er forbi. Derfor er det i denne periode ekstra vigtigt at huske på at gøre de små ting, der bringer lidt ekstra glæde i hverdagen.

Det kan være at tage sig god tid til at starte dagen med et vitaminboost i form af en hjemmelavet smoothie eller juice. Eller det kan være en eftermiddagstur, hvor du enten kan blive blæst igennem eller mærke de enkle solstråler, der en sjælden gang imellem trænger gennem det tunge lag af skyer.

En gåtur i det kølige vintervejr kan hurtigt blive mere overskuelig, hvis du har den rette beklædning at iføre dig. Måske har du investeret i en lækker vinterfrakke, så du er sikker på at holde dig varm. Samtidig kan du pakke dig godt ind i en lækker hue, handsker og halstørklæde.

Skoene er også en vigtig detalje, for der er intet værre end at fryse fødderne. Du har sikkert hørt din mor sige “der er ikke noget, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning”, og selvom vi også hader den sætning, så kan der faktisk være noget om det. Hvis du erhverver dig et par lækre støvletter, som både kan holde dig varm og sætte prikken over I’et på dit outfit – så vil dine gåture helt sikkert blive fornøjelige i alt slags vejr!

Sponsoreret