Forkæl dig selv med Bourgogne Grand Cru

Er du på udkig efter en eksklusiv vin, der skiller sig ud fra mængden, og som aldrig skuffer? Bourgogne grand cru er et sikkert valg, hvis anledningen er særlig og skal nydes på bedste vis.

Rød- og hvidvine til særlige stunder

Bourgogne Grand Cru er til dig, der søger en kvalitetsvin til en særlig dag, eller til vinentusiasten der er på udkig efter flere flasker til den eksklusive samling. Grand Cru er vin fra de bedste vinmarker, og hensigten er, at de skal have lang tids lagring, typisk fra fem til syv år, så de opnår den optimale smag. Greenwoodfinewine.dk har et stort udvalg af kvalitetsvine, herunder Grand Cru, og du kan både finde hvid- og rødvine, så der er til for- og hovedretten, eller blot til en særlig hyggelig stund for vinkenderen. Priserne på flaskerne spænder bredt, men den høje kvalitet gør, at de ikke er til at få for billige penge.

Kvalitet for alle smagssanser

Siden det 2. århundrede har der været dyrket vin i det frodige landskab i Bourgogne. Der er smage for enhver, der sætter pris på en god vin. I udvalget hos greenwoorfinewine.dk kan du blandt andet få rødvin med bouqet af brombær og solbær, eller med aromaer af modne, røde jordbær, hindbær, kirsebær og blommer. Er det hvidvin, du søger, er aromaerne også mange. En frisk smag med lakridsaroma er et populært valg til de lune sommeraftener. Med en Bourgogne Grand Cru er du garanteret en god smagsoplevelse til de særlige stunder.

Sponsoreret