Forkæl dig selv eller dit barn med en Eastpak skoletaske

Er din eller dit barns skoletaske ved at synge på sidste vers, og er du på udkig efter en ny? En Eastpak skoletaske er et valg, du næppe vil fortryde. Eastpak tasker er nemlig robuste med masser af plads til det nødvendige og lidt til.

Populær i mere end 40 år

Du kender sikkert til brandet Eastpak, eller også har du i hvert fald hørt om det eller set taskerne på din vej. Og det er ikke uden grund, at de er en populær og fast del af hverdagen for mange. I mere end 40 år har Eastpak-designet været på banen, og de mange års erfaring beretter om stor viden indenfor design og kvalitet. Er du på udkig efter en ny skoletaske, er det altså en mulighed for at få en rygsæk, der er robust og kan holde i mange år frem.

Praktisk og robust

Hos Hugo-p.dk finder du et stort udvalg af Eastpak tasker i et væld af design og med forskellige egenskaber og størrelser. Et af de mest populære designs er Padded Zippl’r-rygsækken, der er ideel til tunge bøger, og så er der plads til en laptop. Tasken har et stort rum samt to mindre frontlommer, hvor du kan lægge penalhuset i. Skal tasken have ekstra egenskaber, kan du få Macnee-rygsækken i regntæt stof, så du trygt kan lægge computeren i tasken. Mulighederne er mange, og det er bare at gå på opdagelse i det store udvalg for at finde lige præcis den størrelse, model og farve, der passer til dig og dine behov. Uanset hvilken du vælger, bliver du eller dit barn klædt godt på til mange fremtidige skoledage.

Sponsoreret