Forebyg belastningsskader med en ergonomisk mus

Sidder du mange timer hver dag og arbejder med en mus? Mange af de samme bevægelser med en mus i løbet af en arbejdsdag giver belastningsskader efter et stykke tid.

Du oplever sikkert, at musearbejdet har sine omkostninger i form af spændinger. Det får du blandt andet, fordi du hele tiden skal række ud efter musen. Derfor er en ergonomisk mus et langt bedre arbejdsredskab end en almindelig mus.

Et behageligt arbejdsredskab

At skifte fra en normal mus til en ergonomisk mus gør ofte, at du vil opleve færre spændinger og deraf færre smerter i nakke, skuldre og ryg. Det kan i sidste ende sikre, at du bliver langt mere effektiv i dit arbejde, fordi du ikke skal bøvle med ubehag. Det kan godt være, at du ikke oplever smerter, når du arbejder med en mus. Men en ergonomisk mus er med til at forebygge, at du kommer til at sidde og arbejde anspændt og måske på et tidspunkt får smerter.

Ved brug af en ergonomisk mus ved ensidigt musearbejde nedsætter du risikoen for at udvikle karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og andre lidelser.

Få kontrol over dine spændinger

Når du vælger at arbejde med en ergonomisk mus, som eksempelvis Rollermouse Pro3, får du langt mere kontrol over dine spændinger. Rollermouse er designet således, at musen er placeret lige foran dig. Herved vil belastningen reduceres helt ude fra dine fingerspidser og op til din nakke.

Sponsoreret