Få den rigtige behandling til dine karsprængninger

Leder du efter den bedste og mest effektive behandling af karsprængninger på benene, så bør du tage et kig på klinikken Varix.dk. På Åreknudeklinikken som du finder i både Næstved og Århus, kan du få den helt rigtige behandling, når det handler om at fjerne og behandle åreknuder eller karsprængninger på dine ben.

Har du først fået en eller flere karsprængninger på dine ben, forsvinder de desværre ikke igen. Derfor skal der den rette behandling til, en behandling som du kan få på Varix.dk af professionelle fagfolk og specialister.

 

Hvordan foregår en behandling?

Selve behandlingen med at fjerne en karsprængning på benet, foregår helt enkelt ved mikroinjektion med lægemidlet Aethoxysklerol. Ved mikroinjektion bliver en meget tynd nål ført ind under huden, som sprøjter lægemidlet ind i selve karsprængningen. Væsken som er i nålen, vil i løbet af ganske få uger, få karsprængningen til at lukke sig, hvorefter karsprængningen vil forsvinde.

Overvejer du en behandling med mikroinjektion på Åreknudeklinikken i Næstved eller Århus, vil dine karsprængninger altid blive vurderet af en specialist jvf. lov om kosmetiske behandlinger. Efter din behandling med mikroinjektion er veloverstået, vil der i de fleste tilfælde forekomme små blærer, blålige eller brunlige misfarvninger i huden, som i nogle tilfælde vil tage op til et år om at forsvinde.

Ønsker du en behandling med mikroinjektion, så kontakt Åreknudeklinikken allerede i dag. En behandling koster 1.900 kr, forudsat en forundersøgelse af en speciallæge som vurderer din karsprængning jvf. lov om kosmetiske behandlinger.

Sponsoreret