Et smykke for livet

Det har altid været populært at give smykker ved særlige anledninger. Et smykke er en signifikant gave, som vil holde for evigt, og det kan derfor være et evigt minde helt fra du er barn, til når du bliver voksen. Et godt bud på en populær og personlig gave som vil blive værdsat gennem hele livet, er det smukke dagmarkors.

En personlig gave

Generelt er smykker noget, der betyder lige det ekstra, fordi der ofte er lagt lidt ekstra sjæl og hjerte i at vælge den perfekte gave, som kan holde gennem hele livet. Det har igennem mange år været en tradition at give et smykke til barnedåb og konfirmation. Særligt de meget traditionelle og smukke dagmarkors har i mange år været, og er fortsat, en meget populær gave at give til de helt særlige anledninger.

Dåbsgave og konfirmationsgave

Et dagmarkors er altid en rigtig god gaveidé til dåb, da der her bliver sagt ja til Gud, og hvad der her medfølger af forskellige ritualer. Efterfølgende har barnet mulighed for at blive konfirmeret i kirken og selv bestemme, om han eller hun ønsker at fortsætte under guds vinger. En populær konfirmationsgave er et dagmarkors, da det er et smykke, som vil følge én resten af livet. Derudover er det blevet mere og mere moderne med denne form for retrosmykker.

Forskellige bagsider på dagmarkors

Dagmarkorset findes i sølv samt i 8 kt. og 14 kt. guld, og så fås det med forskellige bagsider. Hos Wienberg Guld & Sølv finder du dagmarkorset med 3 forskellige dekorative bagsider:

  • Fadervor
  • En blank side hvor der kan indgraveres navn, dato eller en anden personlig tekst
  • 5 medaljoner som ligner det oprindelige dagmarkors med Jesus i midten, Maria, Johannes Døberen, Basilios den store og Johannes

Det mest efterspurgte er dagmarkorset med fadervor. Giv en personlig gave til barnedåb eller konfirmation som vil holde gennem hele livet.

Sponsoreret