Er det tid til ny bil?

Trænger den gamle bil efterhånden til at blive opgraderet til en nyere og mere smart model, så kan det være at audi erhvervsleasing er noget for dig? Erhvervsleasing er en smart løsning til dig, der ofte bruger bilen i forbindelse med dit job. 

Hvad er erhvervsleasing?

En Audi er det perfekte visitkort, når du skal rundt til kunderne i firmaet. Samtidig er komforten i en Audi heller ikke til at tage fejl af, ej heller den teknik bilen er udstyret med. Flere og flere arbejdspladser er begyndt at få øjnene op for erhvervsleasing, og det er en stor fordel for dig, i og med du ikke selv behøver selv at skulle betale for en ny og dyr bil. 

Hvordan fungerer erhvervsleasing?

Erhvervsleasing betyder i alt sin enkelthed, at det er firmaet du arbejder for, der leaser bilen, altså lejer bilen i et vist antal måneder. Du skal selv betale en månedlig ydelse, men ofte er det også langt billigere end hvis du var nødt til at skulle investere i en helt ny bil. Vælger du at lave en erhvervsleasing aftale, kan du til hver en tid opsige aftalen, hvilket er en god ide, hvis det nu viser sig at du lige pludselig ikke har brug for bilen alligevel. 

 

Der er derfor mange fordele ved at erhvervslease en Mercedes, og er du ikke allerede fristet til at prøve erhvervsleasing, så bør du kontakte fleggaard-leasing.dk for at høre nærmere omkring, hvad det vil sige at erhvervslease en Mercedes. 

 

Sponsoreret