Elsker du teater? Så tag på en teaterefterskole

Hvis du er vild med teater og gerne vil arbejde mere med det, vil en teater efterskole være lige noget for dig. På sådan en efterskole vil du arbejde seriøst og målrettet med forskellige teknikker og genrer inden for teatrets verden.

 

Det vil undervisningen på en teaterefterskole tage udgangspunkt i

Vælger du at tage på en teaterefterskole, vil du lære alt det nødvendige. Du vil blandt andet få undervisning, der tager udgangspunkt i:

 

  • Kropsbeherskelse
  • Tryghed
  • Selvtillid
  • Koncentrationsevne
  • Samarbejdsevne

 

Du får desuden mulighed for at arbejde med og træne alt lige fra dans til monologer, tekstskrivning, retorik, sminke, scenografi, skuespil, teaterproduktion og meget mere. Det vil altså sige, at du får et indblik i alle aspekter, når det kommer til teater.

Du vil få brugt og udviklet dine evner inden for teater, mens du samtidigt vil blive en bedre skuespiller. Hvis du er vild med teater, vil du derfor passe godt ind på en teaterskole. Du vil desuden på de fleste teaterefterskoler indgå i et eller flere teaterstykker i løbet af året, så du kan få afprøvet din træning og undervisning i praksis.

 

Er en teaterefterskole noget for mig?

Det er noget, du skal afgøre med dig selv i forhold til, hvad dine interesser er. Hvis du gerne vil lære mere om teater, vil en teaterefterskole være et oplagt valg. Men hvis du eksempelvis er mere interesseret i sport, IT eller noget helt tredje findes der andre former for efterskoler med netop disse linjer og emner.

Sponsoreret