Derfor skal du bruge perlite når du isolerer

Skal du i gang med at isolere, så er perlite et super godt alternativ til den almindelige kendte mineraluld. Perlite har en unik evne til at isolere, og er samtidig et brandsikret produkt. Skal du isolere dit loft, dit gulv, dine vægge eller måske isolere mellem 2 etager – ja så er perlite et helt ideelt valg. 

 

Hvad er perlite?

Perlite er et isoleringsmateriale, der er fremstillet af en vulkansk bjergart, som udvindes direkte fra jordoverfladen, i blandt andet Grækenland, Tyrkiet og USA. Materialet er lydabsorberende, og har omtrent den samme effekt, som den traditionelle mineraluld. 

 

Hvad kan jeg bruge perlite til?

Perlite har en unik evne til at brede sig, og trænger derfor nemt ud i alle dele af konstruktionen. Samtidig er chancen for at kuldebroer opstår, nede på et minimum. Er du ikke vant til at isolere, så bare rolig, Perlite er nem at arbejde med. Du kan gøre det på to forskellige måder, enten ved at hælde Perlite i på det sted, hvor der er brug for efterisolering, eller du kan vælge at bruge en indblæsningsmaskine, som nemt og bekvemt sørger for at blæse isoleringen ind det sted, hvor der er brug for det. 

 

Kan jeg bruge Perlite i haven?

Du kan sagtens anvende produktet i haven. Perlite er nemlig også god ved dine planter. Perlite er nemlig også et godt jordforbedringsmiddel, som gør at rødderne på dine planter udvikles godt, og at deres rodvolumen øges markant. Så leder du efter et produkt, som kan hjælpe til med at haven vil stå flot når foråret og sommeren kommer, ja så er Perlite et super godt valg. 

 

Sponsoreret