Den bedste seng er en elevationsseng

Vi sover i gennemsnit 7-8 timer i døgnet. Det vil sige, at vi rent faktisk sover næsten en tredjedel af vores liv. Søvnen er vigtig og har en stor betydning for, at vi kan holde os sunde og raske hele livet igennem. Med en elevationsseng er du sikret en god nats søvn, som passer til dine personlige præferencer og til dine sovevaner.

 

Vigtigheden af en seng i god kvalitet

Der findes mange forskellige former for senge, og umiddelbart kan det være svært at finde den seng, som passer bedst til dig. Det behøver dog ikke at være så svært for med en elevationsseng, får du en seng, du kan indstille, præcis som du ønsker.

 

Fordelen ved en elevationsseng er, at du kan indstille den alt efter ønske via en lille fjernbetjening.

 

Måske er du gravid, og har svært ved at finde hvile om natten, måske ammer du eller måske har du brug for at tjekke din arbejdsmail en ekstra gang, inden du går til ro.

 

I sådanne situationer er elevationssengen en fantastisk seng, som kan indstilles i ryg og ben, så du ligger eller sidder behageligt blot ved et enkelt tryk på en knap.

 

Elevationssengen er til alle

En elevationsseng giver en perfekt komfort, uanset om du ligger eller om du har brug for at sidde behageligt om aftenen.

 

  • Gravid: Du kan hurtigt og nemt justere både hoved og fodende, så du ligger behageligt med maven.
  • Morgenhygge med børnene: Indstil sengen i en passende hovedhøjde. Så kan I alle nemt hygge jer i sengen om morgenen.
  • Slappe af eller arbejde. Du kan nemt indstille sengen, så du har en behagelig støtte i ryggen efter en lang dag på jobbet.
  • Minimere generne ved snorken. Har du eller din partner problemer med snorken, kan en elevationsseng hjælpe med at minimere dette ved at hæve sengens hoved ende på sengen.

Sponsoreret