Dansk designstol i verdensklasse

Danmark er kendt for mange ting. Men særligt én ting er Danmark kendt for ude i verden – nemlig dansk design. Den danske arkitektur, de rene linjer, materialerne og den lyse og lette indretning. Funktionaliteten, æstetikken og de ypperste materialer går op i en højere enhed og inspirerer verden over.

Du kan læse mere om den danske designklassiker y stolen fra Hans J. Wegner her og blive inspireret til køb af en ny spisebordsstol, som du vil have resten af livet.

Hvert hjem fortjener smukke spisebordstole

Noget dansk design der især er værd at overveje, er flotte designer spisebordstole. Det er både en af de vigtigste og mest uundværlige møbler i hjemmet, men samtidig også en af de ting der er sværest at vælge, når indretningen skal på plads.

Ethvert hjem fortjener solide spisebordsstole i smukt design. Men det kan være svært at vælge mellem de mange modeller, som der efterhånden er at finde i bolighusene.

Tidløs klassiker

En af de ypperste stole inden for dansk design er Hans J. Wegner Y-stolen. Y-stolen er så tilpas underspillet og nordisk i sit udtryk, men samtidig er den også kompliceret og forfinet. Det er enkeltheden og funktionaliteten der er i fokus, og stolen passer derfor perfekt ind i enhver indretning.

Wegner Y-stolen er en tidløs klassiker og derfor en sikker investering, hvis du er på jagt efter nye stole til dit spisebord. De klassiske udgaver som sort og eg går du aldrig fejl af, og du vil have spisestole i rigtig mange år frem, som ikke mister deres designværdi – tværtimod.

Sponsoreret