Brug Vipp i din indretning

Søger du en ny sæbedispenser løsning? Der findes et hav af muligheder af dispenser designs fra forskellige brands. Det kan derfor hurtigt blive en større udfordring at finde den helt rigtige dispenserløsning til din situation. Er du til gennemgående design i hele din indretning, så skal du kigge nærmere på de flotte designs fra danske Vipp.

Vipp er en familieejet virksomhed, som på nuværende tidspunkt drives af 3. generation. Det anerkendte brand blev skabt af metalarbejderen Holger Nielsen tilbage i 1939, hvor han designede den første udgave af den ikoniske skraldespand til sin kones frisørsalon i Randers. Der skulle ikke gå lang tid før, at kunderne faldt for det industrielle og flotte design. Efterspørgslen på det flotte design steg hurtigt og det blev startskuddet til Vipp, som i dag er repræsenteret i mere end 30 lande verden over.

Grundidéen var at skabe funktionelle og industrielle designs, hvis holdbarhed var udover normalen – en idé som fortsat i dag er udgangspunktet i alle virksomhedens designs. I dag udvikler Vipp alt lige fra badeværelsesinteriør til lamper, køkkenudstyr og præfabrikerede huse. Fælles for alle Vipp’s designs er, at kvaliteten er i top, designet er unikt i hvert eneste produkt, og funktionaliteten er udover det sædvanlige.

Den uundværlige sæbedispenser

Hvis du ønsker en robust, flot og funktionel sæbedispenser på badeværelset, så er en Vipp dispenser det helt rigtige valg. Sæbedispenseren kan på grund af dens stabilitet betjenes med kun én hånd, og den er samtidig udstyret med en specialdesignet pumpe, som sikrer dig, at du får en passende mængde sæbe, når du pumper. Køb Vipp sæbedispenser online hos Tendensshop.dk og få det enkle og stilfulde design ind i din personlige badeværelsesindretning.

Sponsoreret