Bliv den hurtigste svømmer til konkurrencer og ved stranden

Har du en drøm om at komme forrest til svømmekonkurrencerne, eller vil du gerne bare være sikker på, at dit svømmeudstyr er af allerhøjeste kvalitet? Hos Svømmespecialisten finder du brandet Speedo, der er en af de største producenter indenfor badetøj.

Førende ved OL

Svømmespecialisten har et væld af svømmeudstyr fra forskellige brands. Fælles for dem alle er, at de er kendte for at være i høj kvalitet og dermed nogle af de førende brands på markedet. Det gælder selvfølgelig også for Speedo. Speedo blev grundlagt i 1914 i Australien og har siden udviklet oceaner af svømmeudstyr. Under OL i 1968, 1972 og 1976 kunne Speedo i øvrigt prale af, at 70 % af svømmerne, der modtog medalje, var iført svømmeudstyr fra brandet. Derfor er udstyret til dig, der flittigt går til konkurrencer, men også til dig der nyder en svømmetur i din fritid. Det fås både til børn og voksne, og udvalget er bredt, så du har rig mulighed for at finde lige præcis det, du søger, og som vil give dig en endnu bedre svømmeoplevelse.

Et hav af udstyr

For at få den optimale svømmeoplevelse er det vigtigt at have det helt rigtige svømmeudstyr. Speedo har et stort udvalg af badebukser og badedragter både til konkurrence og fritidsbrug i poolen eller ved stranden. Derudover finder du blandt andet et udvalg af svømmebriller, svømmefødder, fingerpadler, ørepropper og badehætte. Du kan endda drømme dig ind i OL-verdenen med en silicone badehætte med Pernille Blumes underskrift på. Gør et køb ved Speedo-svømmeudstyr, og du er sikker på at få en forbedret svømmeoplevelse, uanset om det er til fritidsbrug eller til konkurrence.

Sponsoreret