Bibs sutter: de bedste for dit barn

Er du på jagt efter nye sutter til dit barn, og synes du, det er svært at finde de helt rigtige? Hos parcellet.dk finder du Bibs sutter, som du kan få i alverdens farver og flere designs. Og så er de af høj kvalitet, så du får det bedste til dit barn.

Eksperter indenfor sutter

Det kan være svært at finde rundt i den store verden med babyudstyr. Enhver mor og far ønsker det allerbedste for sit barn, og barnets velbefindende skal være i top. Parcellet har sutter fra Bibs, der har specialiseret sig i sutter i næsten 50 år, og de er kendt for den klassiske sut med rundt skjold og suttehoved. Siden da er sortimentet udvidet, og du kan finde en stor del af udvalget hos Parcellet, hvor der blandt andet er de runde sutter, men du kan også få sutter fra Supreme-serien, hvor skjoldet omkring sikrer, at der er optimal luftpassage, som beskytter den sarte hud omkring munden.

God idé med flere sutter

Uanset om du venter dig, har en nyfødt, eller om dit barn er nogle måneder gammelt, så kan en sut være nyttig. Den klassiske runde sut minder om faconen på et bryst, hvorfor den kan vække dit barns naturlige sutterefleks som under amning. Sutterne fås i flere størrelser, så der er nogle, som passer til flere aldre under de 36 måneder, som der anbefales for suttebrug. Har du allerede erfaring med sutter til dit barn, ved du nok, at de ofte kan blive væk, og at det kan være en god idé at have flere. Derfor kan du få mængderabat og selv blande en pakke med sutter hos Parcellet.dk.

Sponsoreret