Anledninger som fortjener en buket blomster

Alle kvinder sætter pris på at modtage en buket blomster i ny og næ – ofte fra deres mand, kæreste, børn eller nære venner. Men hvor ofte skal du give blomster, og hvordan husker du på det?

Det særlige ved blomster er, at de pynter flere dag efter, at du har givet dem, og derfor bidrager de til en helt særlig stemning i hjemmet, som din kæreste eller mor helt sikkert vil nyde til fulde. Derfor er det vigtigt at forkæle med blomster, og selvom du måske ikke helt forstår det!

I dette indlæg har vi samlet en række anledninger, som du nemt kan tilføje til kalenderen og på den måde altid huske at give din kære blomster.

Fødselsdage

Denne giver næsten sig selv. Måske giver man allerede en fødselsdagsgave, men uanset hvad, er det aldrig for meget at supplere med en fin buket blomster!

Mors Dag

Mors Dag er en obligatorisk dag, hvor du selvfølgelig står for en fin buket med Mors Dag blomster til din mor!

Når du inviteres til middag

Blomster er den bedste værtindegave – og desuden kræver den heller ikke særlig meget af dig. Det er altid populært at have en fin buket med, når du kommer til middag, uanset hvem det er hos.

Vendepunkter i livet

Hold øje med, hvornår dine nærmeste har jubilæum på jobbet, bliver færdig med uddannelsen eller får et nyt job. I den situation er en buket blomster nemlig på sin plads!

Den bedste buket er en “bare fordi”-buket

Men går du forbi blomsterhandleren en dag og kommer til at tænke på din mor eller kæreste, så tøv aldrig! En buket uden formål er nemlig den bedste buket, du kan modtage, og så har du samtidig muligheden for at sætte smil på din nærmestes travle mandag – og hvem ønsker ikke det?

Sponsoreret