3 gaver til et babyshower

 

Babyshower er en af de amerikanske traditioner, der har sneget sin ind i det danske samfund. Her mødes en række veninder med den gravide kvinde i centrum. Værten byder på lidt drinks og pindemadder, til gengæld kan hun forvente en regn af gaver – deraf navnet.

 

Vi har normalt lidt svært ved at forholde os til amerikanske traditioner, for hvordan gør man det rigtigt? Derfor er der også mange, der har svært ved at vurdere, hvad man lige giver i gave, hvis man skal til sådan et babyshower.

 

Babytøj

Det er mega dyrt at få børn, især det første, for her er mange ting der skal købes for første gang. En ideel gave, som alle småbørnsforældre vil blive lykkelige over, er tøj til deres barn. Det kan man aldrig få for meget af.

 

Forkæl derfor den nye mor med noget kvalitetstøj, så hun selv kan købe lidt billigere basisvarer. Et kvalitetsmærke indenfor børnetøj kunne for eksempel være Wheat babytøj der leverer tøj til børn i alle aldre.

 

Legetøj

Det legetøj, vi får som børn, kan have en plads i vores hjerter langt ind i vores voksenliv. Vil du skabe dig en forevigelse i det kommende barns erindring, skal du derfor gå ud og købe et stykke lækkert legetøj, eller endnu bedre: en bamse barnet kan tage med i seng.

 

Det er billige point, men hvem siger, at de ikke gælder.

 

Til mor

En fødsel er om noget et vigtigt overgangsritual i livet. Ikke bare for barnet, men også for forældrene. Et babyshower fungerer derfor også som en form for afskedsfest veninder giver deres elskede, da det nye liv er et farvel til det gamle.

 

Hold fast i relationen ved at give en middag, en tur i spabad eller billetter til en teaterforestilling, som indløses efter fødslen.

 

 

Sponsoreret