Vejlefjord Rehabilitering tilbyder rehabiliteringsophold

Hos Vejlefjord Rehabilitering tilbyder de rehabiliteringsophold for hjerneskaderamte personer. Årsagen til hjerneskaden er underordnet, og det er et tilbud, der gælder for hjerneskader i både mindre og større grader.

Siden 1985 har Vejlefjord Rehabilitering arbejdet med personer med hjerneskader og andre hjernesygdomme. Desuden er det også et sted for personer med mentale eller fysiske funktionsnedsættelser. Vejlefjord Rehabilitering arbejder både med voksne, unge og børn og har forskellige tilbud til de specifikke målgrupper.

Vejlefjord Rehabilitering tilbyder mange muligheder, der tilpasses alt efter, hvad den enkelte patient har brug for og ønsker. Under et rehabiliteringsophold bliver genoptræningen og rehabiliteringen målrettet, men samtidig også hyggelig. Alle medarbejdere er specialiserede inden for deres felt og har en høj faglighed.

Hos Vejlefjord Rehabilitering er der ambulante muligheder, hvor man bliver indlagt på stedet. Hvis dette ikke er ønskeligt, kan medarbejdere også komme ud til patienten.

Hjerneskaderamte personer får en værdifuld hverdag

Som hjerneskadet kan mange hverdagsting være svære at udføre, så hverdagen generelt kan være hård at komme igennem. Vejlefjord Rehabilitering sørger for at arbejde med det enkelte individ for at forbedre alt lige fra det kognitive til det sociale, fysiske og psykiske.

Under et rehabiliteringsophold er det vigtigt, at der bliver skabt grobund for en værdifuld og givende hverdag ved at give personen forskellige redskaber og rehabilitering, så det bliver nemmere at begive sig rundt i dagligdagen. Samtidigt er det også vigtigt, at pårørende og de nærmeste lærer at forstå de forskellige udfordringer, der kan opstå for en hjerneskaderamt person.

Sponsoreret