Tysklands uden tvivl mest populære druesort

Hvad er en hyggelig aften for dig? Mange nyder en god middag med venner, hvor der selvfølgelig skal være vin til. Der skal handles ind til maden, og måske har du fået lov at stå for vinen. I så fald er du helt sikkert stødt på Riesling vin. 

Stort udvalg af populær drue

Riesling-druen er blandt de mest producerede vindruesorter, hvilket gør, at den findes i mange typer og prisklasser. Du kan få alt fra en lidt billigere tyskproduceret Riesling vin til den lidt dyrere fra det populære franske vinområde, Alsace. Uanset hvor den kommer fra, har Riesling vin det til fælles, at de findes i mange forskellige typer og smagsvarianter. Ofte vil du finde en Riesling med flere forskellige frugtsmage som annanas, æble og pære. De forskellige frugtsmage kan både give syrlighed og sødme – hvad er du mest til?

God til mad og selskaber

Hvis du står og skal holde et selskab er Riesling et sikkert valg, når det kommer til hvidvinen. Den kan være god på de lune sommeraftener, men den kan også være et godt valg på en lidt køligere efterårsdag. Riesling er en let drikkelig hvidvin, og det betyder, at den især er god til retter med kylling og svinekød. Skal I have forret til middagen? I så fald er Riesling også god til fisk eller skaldyr. Måske ved du allerede præcis, hvilken Riesling der skal nydes til middagen, i så fald kan du helt sikkert finde det hos vinmedmere.dk. Er du i tvivl, kan du blive inspireret blandt det store udvalg.

Sponsoreret