Skal dit barn på idrætsefterskole?

Overvejer du at glæde din datter eller søn med et år på idrætsefterskole? Bor du på Sjælland, eller har du ikke noget i mod længere strækninger, så er Vestsjællands Idrætsefterskole en mulighed, dit barn ikke bør gå glip af. 

En oplevelse for livet

Har du selv gået på efterskole, da du var ung? Langt de fleste unge, der har oplevet et år på efterskole, får en oplevelse med hjem for livet. Faktisk er det ikke bare én oplevelse, men uendelige oplevelser på forholdsvis kort tid, der kommer til at få stor indflydelse på de unge mennesker. Først og fremmest er det første gang, de skal bo uden forældre omkring sig, men det er også første gang, de er blandt så mange mennesker i så mange timer i døgnet, at de skal dele værelse med flere, at de bor samme sted, som skolen er, og for mange er det også første gang, de helt selv skal stå for rengøring og at stå forholdsvis på egne ben. Der er ingen tvivl om, at oplevelsen af et efterskoleophold er forskellig fra person til person, men uanset hvad så er det et år, der sjældent bliver glemt. 

Adskillige idrætsformer

Udøver din datter eller søn forskellige idrætsformer? I så fald er det oplagt med en idrætsefterskole, og det er her, Vestsjællands Idrætsefterskole kommer ind i billedet. Der er forskellige linjefag at vælge mellem, såsom dans, fodbold, outdoor, spring og trampolin. Samtidig med en hverdag i idrættens tegn, skal eleverne passe deres skole og tage den seriøs. Lyder det som noget for din datter eller søn? Så er det med at læse mere om Vestsjællands Idrætsefterskole.

Sponsoreret