Sådan styler du din t-shirt

Den klassiske hvide t-shirt, var engang en t-shirt mange mente, mest var forbeholdt mænd. Men sådan er det bestemt ikke mere. For den klassiske hvide t-shirt, er efterhånden blevet en ret fast bestanddel af mange kvindelige garderober. 

 

I dag findes der et væld af forskellige t-shirts til damer, og mange kvinder har sikkert også allerede et helt arsenal af de smarte beklædningsdele. Det er nemlig helt og aldeles sikkert, og det er at du aldrig må gå ned, når det handler om dine t-shirts. 

 

Men hvordan er det egentlig en t-shirt skal styles, og hvad du være opmærksom på, når du handler dine nye t-shirts? Alt det kan du få svar på lige her. 

 

En t-shirt er meget mere, end bare en t-shirt. For en ting er farven på din t-shirt, noget helt andet er pasformen, og selve kvaliteten på t-shirten, og til sidst er der måden hvordan du styler den på. 

 

T-shirt med suit

En t-shirt hører ikke kun til, når du gerne vil have et afslappet look. For t-shirten kan i høj grad også bruges sammen med et jakkesæt, hvis du gerne vil have et cool udtryk, til en aften i byen. Men kombiner gerne looket med et par høje stiletter. 

 

T-shirt under en kjole

Du behøver heller ikke kun at bruge t-shirten sammen med bukser. Den er også flot sammen med en feminin kjole, for eksempel en let kjole med stropper, måske endda sammen med et par grove støvler, hvis du gerne vil have et mere råt look. 

 

Sponsoreret