Oplev hverdagen i en lækker, leaset bil

Leasing er for dig, der vil have en stabil økonomi og slippe for alt det praktiske, hvad angår biler. Læs mere hos Fleggaard Auto.

Kunne du tænke dig at have en stabil biløkonomi i hverdagen, hvor der ikke kommer uforudsete regninger og store udsving i økonomien? Så er privatleasing måske lige netop noget for dig.

Når du vælger en privatleasing-aftale hos Fleggaard Auto, så får du muligheden for at køre i en brugt bil til en fast månedlige ydelse, hvor du er garanteret, at der ikke kommer uforudsete regninger. Denne månedlige ydelse dækker over både forsikring, service, reparationsaftale samt tilbageleveringsforsikring. Du kender altså på forhånd alle dine biludgifter. Den eneste variable er benzin/diesel-forbrug.

Inden du vælger en leasingaftale, er det dog vigtigt at kende sit kørselsbehov på forhånd. Det antal kilometer du kører til daglig, har nemlig indflydelse på den månedlige ydelse, der skal fastsættes. Du kan dog tilkøbe ekstra kilometer, hvis du finder ud af, at du har brug for flere kilometer end det, du først oplyste. Hvis du tilkøber ekstra kilometer og ikke bruger dem, får du dem tilbagebetalt.

Fleggaard Auto har et udvalg af brugte leasingbiler, så der er noget til ethvert behov. Uanset om du er familiefar og skal have plads til hele familien bagi, om du blot bruger bilen til og fra arbejde, eller om du gerne vil have en bil, der kan klare at køre lange ture, når I skal på ferie eller lignende. Bilerne hos Fleggaard er nøje udvalgt, så de har en pletfri skadeshistorik, ung alder og lav kilometerafstand til bilhuset.

Sponsoreret