Mindfocus er baseret i Danmark og blev grundlagt i 2013 af den kendte psykolog Dr. Lukas Nielsen. Efter på tragisk vis at have mistet sin kone og set, hvordan hans familie begyndte at falde fra hinanden på grund af tabet, valgte han at bruge sin viden til at hjælpe andre med at takle smerten.

Psykologien blev hans bedste ven, og familien var desperat efter at finde en udvej.  Han var ødelagt, og børnene var ved at bryde sammen uden deres mor. Dr. Nielsen indledte derfor en række individuelle terapisessioner med Ida og Emil for at lære mere om deres frygt og smerte.

Efter at have arbejdet et par måneder med børnene indså Dr. Nielsen, at han savnede noget: Sig selv. Han brugte psykologiske strategier overfor børnene, men havde overhovedet ikke sig selv med i tankerne.

Han tog fat i problemet med det samme og opsøgte hjælp hos en kollega, hvor han fik personlig rådgivning.

Dr. Laura Jensen blev hans højre hånd på den rejse, der skulle hjælpe ham med at genfinde sig selv. Hun hjalp ham med at håndtere smerten, brugte tid på at sparre med ham om psykologiske spørgsmål og opfordrede ham endda til at begynde at dyrke motion og lede efter kærligheden igen.

Efter at have frekventeret Dr. Jensen i flere måneder, tog han børnene med til familieterapi.

Det var her, ideen om at starte en virksomhed fik vinger. En virksomhed, som skulle hjælpe familier som hans egen til at overvinde barske situationer i livet.

Dr. Nielsen og Dr. Jensen er i stand til at hjælpe dig, uanset om du og din familie står over for et dødsfald i familien, misforståelser, økonomiske problemer, fraværende forældre, teenagevold, følelsesmæssig, fysisk eller seksuelt misbrug.

Udover at tilbyde rådgivning og psykologiske terapiforløb består teamet også af Tyrone Daniels og Michaela Jørgensen, som giver råd om fitness og ernæring.

om-mindfocus