Nyd sommeren med en fritstående pool i haven

Sommeren er lige rundt om hjørnet, solen bliver mere og mere en realitet end en undtagelse, så hvorfor ikke forkæle dig selv og familien med en fritstående pool i haven? Hos Pooloasen.dk kan du gå på opdagelse og finde lige præcis den pool, du er på udkig efter. 

Sommer, sol og pool

De fleste kender det – du ligger på terrassen og slikker sol, og pludselig bliver det lige varmt nok. Hvad er bedre end at blive kølet ned i en pool? Det bliver næsten ikke mere eksotisk at have sin egen pool lige i haven, som du kan svømme i alene eller få masser af hygge og sjov i med familien. Hos Pooloasen.dk finder du et stort udvalg af fritstående pools. Nogle af dem kan endda graves ned, så de går mere i ét med resten af haven. 

Plads til hele familien

Udvalget er bredt. Er du på udkig efter en mindre pool til børnene, er der flere muligheder for familiepools til overkommelige priser. Vil du gå all-in, kan du eksempelvis få en oval pool med en længde på 9,15 meter og en bredde på 4,70, hvor der i den grad er plads til både familieleg og en lille svømmetur. Du kan desuden købe en pool alene, eller du kan få pakker, der består af både pool og tilbehør, så du kan hoppe direkte i fra en stige, dække bunden af, rense den og lægge et net over, så vandet ikke bliver beskidt. Forkæl dig selv og familien med en fritstående pool, så I kan nyde sommerens sol i fulde drag.

Sponsoreret