Nyd øjeblikkene med dine børn

Stress og arbejdspres går hånd i hånd. Mere og mere bliver der krævet af os på vores job, og på et tidspunkt kan psyken ikke følge med længere. Det knækker os, hvis ikke helt så i hvert fald nok til at vi ikke kan være nærværende, når vi endelig har fri for arbejde.

 

Det er ellers her, vi burde nyde tiden sammen med vores børn.

 

Alle forældre taler om, hvor hurtigt deres børn vokser op. Det ene øjeblik tøffer de rundt i deres prewalker sko, det andet flytter de hjemmefra. Det er tid, der ikke kommer igen, og man bør overveje, hvor vigtigt, det er for en at slide sig selv halvt ihjel på et arbejde.

 

Tag billeder

Når du vælger at bruge kærkommen tid med dine børn, er det også et godt trick at tage en masse billeder. På den måde bliver du hele tiden mindet om dine børn, når du bladrer igennem din telefon.

 

Det endnu smartere trick er at indstille din telefons baggrund til et billede af dit barn. Hele tiden vil du blive mindet om, hvad det er du går glip af, når du besvarer mails fra telefonen.

 

Tag på eventyr

Eventyret venter derude for den familie der tør tage det. En weekend kan hurtigt blive slugt af dårlige tv-serier og take-away. Men vælger I som familie at tage på udflugt i det danske land, er I tvunget til at stå tidligt op og smide fjernbetjeningen fra jer.

 

Et eventyr kan også være langt mere lavpraktisk og indebære, at i går en ny vej til skole. På den måde holder I jer nysgerrige sammen, og kan på vejen tale om alle de nye, sjove ting i finder på jeres rute.

 

Hvem ved, hvad der gemmer sig på alle de andre gader?

Sponsoreret