Livet som single – 4 perfekte feriedestinationer for singler

At være single er slet ikke så dårligt, som folk går rundt og tror, og i denne tid er det Millennials, som styrer singlelivet. Når det kommer til at rejse alene, er det en god måde at opdage sig selv på.

Hvis du vil føle, at du er Julia Roberts i “Spis, bed, elsk”, så har du her nogle feriedestinationer, du med fordel kan rejse til på egen hånd. Oplev nye steder, og oplev dig selv – i ét hug..

Cancun – Mexico

Livet-som-single-4-perfekte-feriedestinationer-for-singler-Cancun

Selv om mange mennesker tror, at Cancun kun er et sted, hvor man fester med venner, så findes der også gode seværdigheder at besøge på egen hånd.

Maya-rivieraen er et af de smukkeste steder i Mexico, og dens maya-ruiner, hvide sandstrande og krystalklare vand er det bedste sted at nyde naturen, når den er allerbedst. Book dig ind på et resort ved stranden og nyd udsigten..

Bogota – Colombia

Livet-som-single-4-perfekte-feriedestinationer-for-singler-Bogota

Bogotá er et farverigt og spændende sted at opdage på egen hånd. Venlige, smukke mennesker og små landsbyer i bjergene gør denne by til en fantastisk feriedestination.

Besøg byens centrum, som er en blanding af maleriske bygninger fra kolonitiden og høje, nye bygninger.

Negombo – Sri Lanka

Livet-som-single-4-perfekte-feriedestinationer-for-singler-Negombo

Ud over at være et billigt sted at opholde sig, er Negombo også et godt sted at rejse til på egen hånd. Her er fyldt med lækre strande, smuk natur, lækker mad og venlige mennesker. Negombo åbner sine arme og får dig til at føle dig velkommen døgnet rundt.

Hvis du elsker dyr, har Negombo et enestående dyreliv, som du kan opdage i Guruge Park.

Mumbai – Indien

Livet-som-single-4-perfekte-feriedestinationer-for-singler-Mumbai

Mumbai er en magisk by på grund af de mange farver, den store variation af kulturer, mennesker, madretter og endda lugt. Alt sammen noget, som gør denne by til et fantastisk sted at prøve nye ting og som et rejsemål, hvor endestationen også er at opdage dig selv.

Dyrk noget yoga, lær at meditere, og ryd dit sind for negative tanker for at tiltrække de positive vibrationer, som universet har gjort klar til dig.

Uanset om du er single efter eget valg, pludselig har mistet din elskede eller har lyst til at gå på opdagelse i nye kulturer, mens din partner er hjemme med børnene, så vil en rejse til et af disse steder hjælpe dig med at finde dig selv.

Sponsoreret