Familieliv på budget – 3 prisvenlige feriedestinationer

Når man håndterer vanskelige situationer i hjemmet, kan det være nyttigt at lægge problemerne fra sig og rejse et andet sted hen i et par dage. Men hvad gør man, når rejsedrømmen blokeres af alt for høje priser?

Her er nogle budgetvenlige destinationer, hvor du kan rejse hen med familien og lægge problemerne bag dig for en stund.

San Diego, USA

Familieliv-på-budget-3-prisvenlige-feriedestinationer-San-Diego

Mange mennesker er overbeviste om, at en rejse til USA er en dyr affære, men San Diego er faktisk blandt de billigste rejsedestinationer i landet.

Udstyr din familie med et San Diego Card, og besøg alle de seværdigheder, som byen har at byde på – bl.a. San Diego Zoo, SeaWorld og Legoland. Et San Diego Card giver desuden 50 % rabat på alle attraktioner.

Menorca, Spanien

Familieliv-på-budget-3-prisvenlige-feriedestinationer-Menorca

Menorca er en af de billigste feriedestinationer i Spanien, og så ligger det kun få timer væk fra Danmark.

Med resorts og klubber for børn over hele øen er Menorca et fantastisk sted for unge og voksne at slappe af – til en overkommelig pris. Binibeca og Son Bou er blandt de mest besøgte steder.

Valletta, Malta

Familieliv-på-budget-3-prisvenlige-feriedestinationer-Valletta

Selv om Malta ikke er det meste kende ferieland, gør den rige historie og de utallige museer øen til et fantastisk sted at besøge med familien. Du finder flyrejser til priser helt ned omkring 350 kr., hvilket gør Valletta til et både overkommeligt og malerisk sted at besøge.

Nyd de smukke torve, maden, vejret og den friske havduft, mens du bevæger dig gennem byen med børnene.

En rejse til et af de ovennævnte steder vil hjælpe dig og din familie med at glatte tingene ud og løse problemerne, mens I samtidig har det sjovt i nye rammer. På samme måde kan en budgetvenlig rejse udgøre en stor belønning for hele familien, efter at I sammen har løst problemerne i familieterapi.

Sponsoreret